O nas

[timelinr orientation=”horizontal” arrowkeys=”false” autoplay=”false” order=”asc” dateformat=mm/yy]

Več kot služba

V Potentii verjamemo, da se življenje začne, ko se konča udobje, zato so vse naše dejavnosti in izdelki namenjeni, da resnično in trajno navdihujejo, izobražujejo oz. neposredno izboljšujejo izgled, počutje in/ali zmogljivost ljudi, ki so pripravljeni narediti majhne ali velike spremembe v svojem življenjskem slogu za optimalnejše življenje.

Potentia logo

Pospešujemo prihodnost

V prihodnosti bomo ustvariti družbo, ki bo z izmenjavo idej in visoko storilnostjo uspela izboljšati športno zmogljivost in splošno pripravljenost ljudi širše skupnosti. V 10 letih bomo poznani v svetu kot podjetje, ki izdeluje ene najbolj uporabnih in tehnološko dovršenih izdelkov za aktiven življenjski slog.

Bikec Potenko

Bikec Potenko je simbol moči in trdne volje. S svojo neutrudljivostjo skrbi za večjo prepoznavnost društva Potentia na večjih prireditvah, združenjih in dogodkih. Razpolaga pa tudi s kar nekaj »super« močmi: »super« hitro postane center pozornosti, podeljuje »super« popuste v Potentii in stisne vas v »super« močen objem

 

Potentia logo

Blagovna znamka

Ime in simboli Potentia so zaščiteni kot blagovna znamka. Odličnost izdelkov in storitev Potentia se odraža v vrednosti in dojemanju blagovne znamke, ki si prizadeva ohraniti položaj sinonima za visokokakovostne izdelke in storitve na področju zdravega, aktivnega in zmogljivejšega življenskega sloga. Blagovna znamka Potentia je zato neprecenljiva za podjetje in posledično vsakršne kršitve blagovne znamke obravnava z vso resnostjo.