Osebno trenerstvo

V okviru osebnega trenerstva smo do osebnih ciljev pomagali že na stotine posameznikov. Dandanes je večji del naših članov, ki zaupajo v naše osebno trenerstvo, iz vrst podjetnikov, direktorjev in različnih znanih osebnosti.

Pomagali pa smo tudi že mnogim športnikom iz različnih športov v državnem, mednarodnem, evropskem in svetovnem merilu. Naše reference segajo predvsem v naslednje športe: rokomet, košarka, baseball, tek (maraton), sankanje, judo, karate, motokros, smučanje, gimnastika, nogomet, atletika, idr.

.

.

.

 
 

Zaprosite klic za pogovor kjer vam naši osebni trenerji,
z veseljem podajo vse dodatne informacije v zvezi z vadbami.

 
 

V Potentii ne spreminjamo le teles, ampak življenja.

Na vse kar delamo, gledamo kot na naložbo. Naložbo za boljše zdravje, boljše počutje, boljši izgled, boljši športni rezultat. Iz izkušenj smo se naučili, da se najboljši rezultati dosegajo s celostnim pristopom k vadbi, prehrani ter ostalim življenskim navadam. Načrte delamo na dolgi rok, vendar s hitro vidnimi rezultati. Več si poglejte v spodnjih dveh videih.

 

.

Kateri ljudje iščejo osebne trenerje? Zmagovalci.

Naši osebni trenerji imajo številne odlike. Le ene izmed njih so, da poznajo pravilno tehniko vseh vaj. Prepoznajo, če ima vadeči problem s tehniko, če je mogoče problem umske narave ali pa gre za pomanjkanje moči v določeni mišični skupini. Vedo katere vaje bi vadečemu pomagale premagati zastoj in zmožni so prepoznati različne tipe osebnosti in njihove pomene pri vadbi. Več o njih si lahko preberete spodaj.

Osebno trenerstvo

Luka Gorše 4

LUKA GORŠE, dipl. tren.

Luka Gorše je bivši vrhunski športnik in diplomant Fakultete za šport. V slabem desetletju prakse ima zabeleženih več kot 10.000 ur kot kondicijski oz. osebni trener. V svoji karieri je osebno treniral preko 300 posameznikov, s svojim znanjem pa je preko različnih medijev pomagal že več deset tisočim ljudem. Športnike je pripravljal na tekmovanja v državnem, mednarodnem, evropskem in svetovnem merilu. Je avtor dveh knjižnih uspešnic ter na stotine izobraževalnih člankov in videoposnetkov.

Športno treniranje

Samo Masleša 2

dr. SAMO MASLEŠA, prof. šv.

Samo Masleša je doktorant Fakultete za šport in nekdanji vrhunski športnik v judu. Je trener alpskega smučanja in učitelj plavanja ter ima širok opus raziskovalnega dela. Več let je deloval kot asistent na Fakulteti za šport in predsednik trenerske komisije pri Judo zvezi Slovenije. Aktiven pa je bil tudi kot trener v različnih judo klubih, trener telesne pripravljenost v različnih športih in osebni trener. Bil pa je tudi organizator mnogih športnih prireditev mednarodnega formata.

Masaža in obnovitev

Luka Križaj 2

LUKA KRIŽAJ, abs.

Luka Križaj je absolvent Fakultete za šport in še vedno vrhunski športnik v atletiki. Ima 12 letne izkušnje na področju masaže (veliko referenc še posebej v atletiki, košarki, kolesarstvu in karateju). Več let že deluje kot tehnični trener mlajših atletov in trener telesne pripravljenosti. Specializiral se je tudi kot terapevt za poškodovane športnike. Leta 2011 je bil glavni maser in fizioterapevt slovenskih atletov na poletni univerzijadi, ki je potekala na Kitajskem.

.

Veliko je športnih centrov, a le en je Potentia

Športni center Potentia dandanes predstavlja sinonim prostora za odlično počutje in vrhunsko zmogljivost. Zato ne gre presenetiti, da boste ljudi, ki so športni center Potentia že obiskali ali trenirali v njem, slišali govoriti stvari, ki se bodo slišale za lase privlečene. Pa vendar športni center Potentia se ne da opisati. Potrebno ga je izkusiti.

Rečemo pa vseeno lahko, da se je do današnjega dne v njem zvrstilo mnogo izjemnih dosežkov posameznikov tako na športnem področju kot vsakdanjem življenju, ki so šli vse od občutnega izboljšanja zdravja in počutja posameznikov, do zavidljivih preoblikovanj postav in rekordnega okrevanja po športnih poškodbah, pa vse do skoraj nepredstavljivih rekordov v dviganju uteži.

 

 
 

 
 

Zaprosite klic za pogovor kjer vam naši osebni trenerji,
z veseljem podajo vse dodatne informacije v zvezi z vadbami.

 
 

Vadbeni programi v športnem centru Potentia

V športnem centru Potentia nudimo tako za športnike, kot tudi nešportnike več ciljno usmerjenih programov, ki jih prilagajamo glede na zmožnosti posameznika ali skupine in zahteve določenega cilja. Vse programe vodi osebni trener in gredo že od 39 evrov na osebo na mesec dalje. Vse programe smo v Potentii povzeli po najbolj uspešnih in uveljavljenih svetovnih modelih ter jih zadnje desetletje preizkušali in izpopolnjevali na sebi in drugih, da bi lahko našim članom ponudili kar najbolj dovršene vadbene sisteme. Nudimo sledeče ciljno usmerjene programe.
Potentia_Physique

.

Oblikuj si svojo postavo s

POTENTIA PHYSIQUE

Program Potentia Physique je namenjen posameznikom in manjšim skupinam nešportnikov (2-4 ljudje), ki si želijo, da jim osebni trener v našem športnem centru pomaga preoblikovati svoje telo:

- izgubiti odvečno maščobo

- pridobiti mišično maso

- popraviti slabo držo idr.

Potentia_Vitality

.

Vadi in se počuti odlično s

POTENTIA VITALITY

Program Potentia Vitality je namenjen posameznikom in manjšim skupinam nešportnikov (2-4 ljudje), ki si želijo, da jim osebni trener v našem športnem centru pomaga izboljšati svoje počutje:

- imeti več energije tekom dneva

- odpraviti bolečine

- izboljšati spanec

Potentia Sport program

.

Eksplodiraj na tekmovanju s

POTENTIA SPORT

Potentia Sport program je namenjen tako rekreativnim športnikom, ki jim je cilj predvsem izboljšanje splošne telesne pripravljenosti oz. zmogljivejše izvajanje svojega primarnega športa ter izognitev poškodbam pri vsem rekreacijskem športu nasploh, kot tudi vrhunskim športnikom, ki tekmujejo v državnem, mednarodnem, evropskem ali svetovnem merilu in jim je cilj izboljšanje tekmovalnega rezultata oz. nastopanje z vrhunsko zmogljivostjo v svojem športu na večjih tekmovanjih.

Potentia Recover program

.

Premagaj športno poškodbo s

POTENTIA RECOVERY

Potentia Recover program je namenjen športnikom, ki se želijo pod okriljem trenerja v našem športnem centru kar najhitreje vrniti v stanje zmogljivosti po poškodbi oziroma operaciji. Program nadaljuje začetno stopnjo rehabilitacije z fizioterapevtom oz. športnim zdravnikom. S programom boste pridobili:

- moč in mišično maso

- gibljivost

- koordinacijo

.

V ceno pri vseh programih v športnem centru je že vključeno za vsako osebo

 

Osnovno članstvo

Osnovno članstvo v društvu Potentia

10€

Sestava jedilnika-analiza prehrane

Enkratna sestava jedilnika ali analiza prehrane 

39€

Vadnina-uporabnina

Mesečna vadnina/uporabnina prostora in opreme

50€

Meritve

Enkratna izvedba potrebnih meritev 

19€

Načrt vadbe

Enkratna sestava individualnega načrta vadbe 

39€

Aktivirajte Potentio

Brezplačna knjižica

10€

(v skupni vrednosti 167 evrov)

.

 
 

Zaprosite klic za pogovor kjer vam naši osebni trenerji,
z veseljem podajo vse dodatne informacije v zvezi z vadbami.

 
 
 

Zakaj bi izbrali nas?

Nekaj razlogov si lahko pogledate v sledečem videu, ostale smo našteli spodaj. Vsa priporočila in reference pa si lahko ogledate tukaj.

 

 

kljukica

EKIPA

Smo vrhunski strokovnjaki z akademskim znanjem in večdesetletji izkušenj.

kljukica

DOSEŽKI

Do osebnih ciljev smo v preteklih letih osebno pomagali že preko 150 posameznikom.

kljukica

RAZVOJ

Nenehno se razvijamo in želimo biti boljši, da vam lahko ponudimo več in boljše.

kljukica

OPREMA

Imamo vrhunsko opremo in prostor za doseganje najvišjih ciljev tako športnikov kot nešportnikov.

kljukica

PRISTOP

Nudimo popolnoma individualiziran pristop in nenehno podporo.

kljukica

ZAGOTOVLJENO ZADOVOLJSTVO

Od ustanovitve društva ohranjamo preko 98% zadovoljstvo vseh članov.

 

Potentiin razširjen svet

Potentiin svet se še zdaleč ne konča z našo vadbo. Za vse naše člane in tudi ostale športnike, trenerje ter splošno populacijo celotne Slovenije nenehno ustvarjamo dodano vrednost z bogato uporabno vsebino.

Na naši spletni strani imajo vsi naši aktivni člani omogočen brezplačen dostop do naših spletnih aplikacij, ki poenostavljajo vadbeni proces, prehrano ter zdrav in aktiven življenjski slog nasploh. Vsi obiskovalci pa si lahko ogledajo tudi Video nasvete in Rekorde naših članov ter prenesejo na svoj računalnik Motivacijska ozadja ali eno izmed brezplačnih elektronskih knjižic.

 
 

 
 

Zaprosite klic za pogovor kjer vam naši osebni trenerji,
z veseljem podajo vse dodatne informacije v zvezi z vadbami.

Hvala za vaš interes

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Kdaj želite, da vas pokličemo?

Naredili bomo vse kar je v naši moči, da vas uspemo kontaktirati v roku 24 ur.

Zapri