5. obletnica Društva Potentia

Pred petimi leti je bilo ustavnovljeno naše društvo. Izredno smo hvaležni za vse okoliščine, ki so nam omogočile, da smo prišli tako daleč. Še posebej bi se radi zahvalili vsem našim članom, sledilcem, partnerjem in drugim za izkazano zaupanje. V znak hvaležnosti smo za vse pripravili prijetno presenečenje. Knjižna uspešnica Feel like superhuman bo od 24.3 – 27.3 na voljo preko Kindle formata za le 1.99 dolarja. Za nakup sledite spodnji povezavi:

https://www.amazon.com/Feel-like-superhuman-adjustable-nutritional-ebook/dp/B06WPB61GB/ref=tmm_kin_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr=

Posredovali pa bi vam radi še eno pomembno obvestilo. V zadnjih letih je bilo naše delo zelo globalno usmerjeno, zato smo se odločili, da z današnjim dnem prenehamo z objavljanjem člankov na našem blogu in se za nasvete v povezavi z zdravjem, počutjem, zmogljivostjo in izgledom preusmerimo na našo globalno Facebook skupnost (na spletni strani bomo še vedno objavljali novice povezane neposredno s podjetji Potentia). V ta namen smo preimenovali našo Facebook stran iz Potentia v Feel like superhuman. Najdete jo lahko preko spodnje povezave:

https://www.facebook.com/feellikesuperhuman/

Hvala vsem – super ste!

Vaša ekipa Društva Potentia 🙂