Izšla je Aktivirajte Potentio telesa in uma – 2. posodobljena izdaja!

Izšla je 2. posodobljena izdaja zelo priljubljene knjige Aktvirajte Potentio telesa in uma. Prva izdaja je bila razprodana le v treh mesecih in jo zaradi velikega povpraševanja niso mogli dobiti vsi.

Posodobljena izdaja ima večji A5 format in trdo vezavo ter je razširjena za skoraj 60 strani, dodanih je 52 slik za lažjo predstavo odgovorov ter 107 novih virov (skupaj jih bo kar 282), od tega večino raziskav, ki mnogo bolje osvetlijo vse probleme oz. rešitve.

V tej izdaji so na začetku predstavljeni štirje primeri ljudi, ki so v letu 2014 dosegli lepe uspehe na področju telesne preobrazbe z uporabo nasvetov, opisanih v tej knjigi. Dodano je podpoglavje o novem hormonu, pri katerem zadnja leta vse več raziskav kaže na dejstvo, da pomembno vpliva na debelost in občutek lakote. Pri najpogostejših vprašanjih sta v vsakem poglavju združeni dve vprašanji, dodano novo ter dopolnjena mnoga ostala vprašanja.

Poleg razširjenega povzetka, je dodan tudi bistveni, kjer je na eni strani navedenih 10 ključnih točk celotne filozofije opisane v knjigi. Dodano pa je tudi podpoglavje o raziskavah primera treh ljudi, ki so si z nekaterimi smernicami opisanimi v knjigi močno popravili, za »tradicionalno medicino« neozdravljive zdravstvene probleme in dvignili nivo zmogljivosti svojega telesa in predvsem umskega delovanja.

Pod poglavjem o primerih jedilnikov je dodana reprezentativna tabela idej za sestavljanje jedilnikov in kombiniranje obrokov. Pod tem poglavjem je dodanih tudi pet pomembnih nasvetov, kako se izogniti prekrškom, prihraniti čas pri pripravljanju obrokov ter nasploh pri zdravi prehrani vztrajati dlje časa. Pomembna dopolnitev pa je tudi poglavje o receptih, katerega avtorica je Urša Remžgar Gorše. V tem poglavju so opisani inovativni, zdravi ter okusni nizkohidratni recepti, ki so za mnoge člane Potentie postali nepogrešljiva stalnica.

Pohitite in jo naročite še danes, da ne zamudite svojega izvoda, kakor se je to zgodilo mnogim pri prvi izdaji! Cena knjige je 29,90 evrov, člani društva pa jo dobijo že za 24,99 evrov.

V tej knjigi so predstavljene najučinkovitejše strategije za kvalitetnejše in daljše življenje. Knjiga prav tako predstavlja obvezno branje vsem tistim, ki ste se naveličali vseh možnih zlaganih nasvetov raznih samooklicanih »gurujev« in ki ne želite več biti testni zajčki novih marketinških pogruntavščin, katerih edini cilj je, da vam
izpraznijo denarnico. – iz spremne besede

Avtor z veliko mero občutka do bralca in pronicljivosti, pokaže redko sposobnost povezovanja različnih področij in videnja človeka kot celote. Kljub zavidljivemu strokovnemu znanju pa vselej ohranja stik s tistimi, ki jim je knjiga namenjena. – dr. Samo Masleša, nekdanji vrhunski športnik, uspešen trener in predavatelj

Na enemu od Lukovih predavanj, sem kupil knjigo Aktivirajte Potentio, ki sem jo dvakrat prebral. Knjiga je izjemna, izvirna in enostavna. Od tako kratke knjige, že dolgo nisem odnesel toliko koristnega znanja. – Domen Puntar

V zelo strnjeni vsebini je napisano praktično vse za vsakogar, ki želi poskrbeti za zdravje in dobro počutje. Všeč mi je tudi razjasnitev nekaterih mitov o zajtrku, ogljikovih hidratih, kardio vadbi in prehranskih dopolnilih. Upam, da bodo (bomo) ljudje znali te uporabne vidike spraviti v življenje in jih uporabljati! – Urška Milenkovič

Vaša ekipa društva Potentia