Knjiga JEJ KOT SUPERČLOVEK je ponovno tukaj – tokrat s podvojeno vsebino!

 

Z današnjim dnem je v Potentii izšla druga, dopolnjena izdaja knjige »Jej kot superčlovek: s slastnimi zdravimi preobrazbami mamljivih nezdravih jedi« avtorice Urše Gorše. Dopolnjena izdaja je razširjena z novimi recepti in vsebuje 99 inovativnih preobrazb najljubših jedi.

Prednosti receptov v knjigi:

– so brez glutena in žitaric
– so brez dodanih sladkorjev
– vsebujejo višji delež beljakovin
– vsebujejo nizek delež ogljikovih hidratov
– privlačne barvne fotografije vsake jedi
– izračunane hranilne vrednosti
– podroben opis izdelave, ki je v večini primerov še enostavnejši kot pri nezdravi različici
– večina receptov je namenjena tudi vegetarijancem, saj je 80 receptov brezmesnih

“Enostavni in hitri recepti, vse kar sem testirala je bilo odlično. Zaradi točnih podatkov tudi zelo pregledno, če spremljaš vnos hranilnih snovi. Super napisano, priporočam.”
– Dunja Šober

Recepti so razdeljeni v devet sklopov:

– glavne mesne jedi

– glavne nemesne jedi

– priloge

– enostavni prigrizki

– zahtevnejši prigrizki
– enostavne sladice

– zahtevnejše sladice

– pijače

– dodatki

“Kuhanje po tej knjigi je res pravi užitek, zato jo toplo priporočam tudi tistim, ki jim sicer kuhanje ni ravno pri srcu. […] Preizkusila sem večino receptov in lahko rečem, da me niti eden po okusu ni razočaral.” – Ksenija Buh

S pomočjo knjige boste lahko uživali v decemberskih prazničnih dobrotah, pridobili kup idej za nedeljsko kosilo, rojstnodnevna praznovanja, pogostitev obiskov ali kar tako za malico. Predstavlja vse, kar ste si vedno želeli: jesti zdravo hrano slastnega okusa, se odlično počutiti, ohranjati telesno težo in biti sit.

“Nepogrešljiv vir slastnih nizkohidratnih receptov, ki so dovolj enostavni za vsakogar in iz sestavin, ki jih najdemo skoraj v vsaki trgovini. Nizkohidratna hrana še nikoli ni bila tako okusna.
– Boris Filipovič

Knjiga je na voljo ekskluzivno preko društva Potentia za 34,90 €. Naročite jo lahko s sporočilom na info@potentia.si ali preko telefona 040 130 134. Število izvodov je omejeno. Pohitite, da je ne zamudite, kot se je to pripetilo nekaterim pri prvi izdaji.

Dodaj odgovor