Moč v borilnih športih 2 NI VEČ SKRIVNOST!

2. posodobljena različica knjige Moč v borilnih športih izide v začetku avgusta tega leta!
Vsebina knjige bo razširjena za več kot 40 strani in dopolnjena z naslednjimi vsebinami:
 
– oprema, ki jo potrebuje dobra telovadnica
– uporaba kovinskih verig in elastičnih trakov ter kaj o njih pravijo raziskave
– nastavljanje vadbenih režimov za dosego določenih ciljev
– razlaga in primeri vadb za izkušene in vrhunske športnike
– odpravljanje šibkih točk v določenih vajah in tehniki nasplošno
– primeri linearne ciklizacije za različno izkušene športnike
– razširjeno poglavje o testiranju v vadbi moči
– preglednice z vadbenimi načrti za vse stopnje športnikov
 
Cena knjige bo 29,90 evrov, v predprodaji pa jo je že mogoče naročiti od danes naprej preko našega društva za 24,90 evrov!
Pohitite in jo naročite še danes, da ne zamudite svojega izvoda, kakor se je to zgodilo mnogim pri prvi izdaji! Naročite jo lahko preko elektronske pošte: info@potentia.si ali po telefonu: 040 130 134!
 Iz knjige lahko veliko koristnih informacij izvejo in v svojo vadbo vključijo tudi športniki in trenerji iz ekipnih ter individualnih športov!
 
KAJ O KNJIGI PRAVIJO STROKOVNJAKI?
Ena ključnih prednosti tega dela je, da avtor poseže preko običajnega pristopa športne psihologije, ki poudarja splošne sestavne dele umske moči, kot je npr. samozavest, ter da določi specifične lastnosti, ki so potrebne, da nekdo postane umsko močan športnik. Avtor s pomočjo raziskav razloži, kako veliko vlogo igrajo pri tem tehnike za spreminjanje naše samopodobe ter našega pogleda na šport in svet. Še učinkoviteje pa spoznavne tehnike delujejo, če jih izvajamo v transu s pomočjo hipnoze, kar je v knjigi jasno in natančno opredeljeno. Avtor zagotovo predstavi najhitrejšo pot za dosego umsko zmogljivejšega stanja v borilnih športih. Knjiga je namenjena športnikom in trenerjem v borilnih športih, mnogo koristnih informacij pa bodo iz nje lahko povzeli tudi starši mladih športnikov.prof. dr. Matej Tušak,

predstojnik katedre za psihologijo športa

Knjiga »Moč v borilnih športih« zapolnjuje vrzel na področju didaktike in metodike razvoja moči v borilnih športih. Predstavlja zbornik sodobnih oblik vadbe za razvoj različnih vrst moči, oplemeniten z razmišljanji, ki so plod večletnega raziskovanja, izobraževanja in dragocenih izkušenj avtorja. »Moč v borilnih športih« je svež vetrič, ki prebudi pri bralcu zanimanje ter odpre nekatere nove vidike in poglede na vadbo moči in borilne športe. Verjamem, da se bodo bralci lažje, hitreje in varneje približali zastavljenemu cilju.prof. dr. Damir Karpljuk,

predstojnik katedre za borilne športe