Naš slogan je… STRAST, PREDANOST, VRHUNSKOST

Vse se začne pri strasti. Strast je naša največja ljubezen. Strast je nekaj, kar vam bo pomagalo ustvariti največji izraz vašega potenciala. Strast ni isto kot interes. Strast je nad interesom. Potrebujemo dvajset interesov in eden izmed njih nas bo zgrabil, eden izmed njih nas bo potegnil močneje kot katerikoli drug in potem ste mogoče našli svojo strast. Pretirano racionalni ljudje nikoli ne morejo odkriti svoje strasti.

Če niste zadovoljni s svojim položajem v življenju, boste morali plačati ceno, da boste ušli trenutni rutini. Žrtvovanje pomeni plačevanje cene. Žrtvovanje zahteva izredno predanost, odločitev vztrajati pri enem uspešnem postopku ne glede na njegovo ceno. Vendar pa večina ljudi noče uspeti, ker je cena previsoka. Povprečni ljudje so zadovoljni s svojim življenjem. Uspeh ni za njih, ker nikoli nimajo niti ene strasti. Če pa jo že začutijo, je to za njih običajno preveč zastrašujoče in jo poskušajo pregnati iz svojih misli.

Do vrhunskosti vodita strast in predanost. Človeku s strastjo in predanostjo ni dovolj, da se zjutraj zbudi, se prikaže na delu in se zvečer vrne domov k večerji. Tak človek namreč naredi precej več in zato uživa bogatejše življenje. Z uresničevanjem svojih strasti dobimo zadostno mero vsega dobrega: uravnotežen življenjski slog, dovolj časa za zabavo in užitek ob stvareh, za katere delamo, stanovitno in srečno družino, globok občutek notranjega zadovoljstva, ki pride z doseganjem ciljev, pozornost drugih, priznanje naših dosežkov in pa stalno zavest o našem cilju. Človek, ki ima strast, verjame, da se bo izpolnila usoda in če ima še predanost, ji bo sledil z vsakim kančkom svojih moči.