Počutje superčloveka je mogoče!

Imaš dovolj slabih novic zadnje čase? Potem naj te v Potentii razveselimo z eno odlično…

Naša dolgo obljubljena in pričakovana knjiga »Feel like superhuman« je končno na voljo v spletni knjigarni Amazon:

https://www.amazon.com/Feel-like-superhuman-adjustable-nutritional/dp/1532925352/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1466980812&sr=1-1

Knjiga je tretja in posodobljena izdaja knjižne uspešnice, ki je bila v Sloveniji izdana pod naslovom Aktivirajte Potentio telesa in uma. Tokratna izdaja ima dodana nekatera nova poglavja, razširjena skoraj vsa ostala in je v angleškem jeziku. Izvzeto je le poglavje receptov, saj se v ta namen pripravlja popolnoma svoja knjiga. Spletna različica za Kindle bralnik bo na voljo v naslednjih nekaj tednih, ko bo pripravljena v ustreznem formatu.

Tretja izdaja je na voljo za izredno ugodno ceno, samo 11,90 dolarjev, kar znese le nekaj več kot 10 evrov.

Vendar to še ni vse. Ker se zavedamo, da brez takih kot si ti, naših zvestih podpornikov, enostavno ne bi zmogli narediti toliko, kot smo v zadnjih letih, smo za prvih 30 naših sledilcev, ki bodo knjigo naročili, jo prebrali in napisali mnenje o njej na Amazonu pripravili posebno ponudbo.

Vsem tem bomo v več kot protivrednosti cene knjige podarili praktično darilo. Izbirati bo mogoče med čutaricami, športnimi torbami, majicami ter kapami različnih barv. Če boš med njimi, nam to sporoči na naš elektronski naslov, da te bomo lahko obdarili.

Ne obiraj se, saj taka ponudba pride naokoli le enkrat! Naroči knjigo sedaj in bodi med prvimi, ki bodo uživali v počutju superčloveka ter se veselili praktičnega darila.

 

Tvoja ekipa Potentie 🙂