Potentiatlon 2014

Že vrabci na strehi čivkajo, da se bo ta mesec v Potentii zgodilo nekaj pomembnega. In sicer gre za edinstveno tekmovanje, imenovano POTENTIATLON 2014!

Na tekmovanju se bodo merili različni vidiki moči celega telesa in rezultati bodo dobljeni glede na seštevke točk iz štirih vaj. Tovrstno tekmovanje se bo prvič na svetu odvilo ravno v Potentii, zato enostavno ne smete manjkati.

LETAK SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ…

Na sledeči povezavi si lahko pogledate celoten pravilnik in ostala določila v zvezi s tekmovanjem: https://www.potentia.si/wp-content/uploads/2014/08/POTENTIATLON-2014-pravilnik-in-ostala-dolo%C4%8Dila.pdf

Morda si nekateri mislite, da so tekmovanja za merjenje moči namenjena le ljudem s “prenapihnjenimi bicepsi in razvitimi trebušnimi mišicami”, vendar temu sploh ni tako. Še enkrat poudarjamo, da je glavna tekma proti samemu sebi. Posledično je eden izmed pomembnih namenov tekmovanja poudarjanje zdravega in dejavnega načina življenja in še posebno vloge, ki jo pri tem igra moč.

Ne preostane vam več kaj dosti izgovorov, zato si hitro rezervirajte termin v svojem urniku in se prijavite na Potentiatlon 2014 še danes! Prijava je preprosta. Preko enostavnega KONTAKTNEGA OBRAZCA navedite sledeče podatke: IME, PRIIMEK, DOSEGLJIV KONTAKT, DATUM ROJSTVA in KATEGORIJO, v kateri boste tekmovali.

Na povezavi spodaj si lahko pogledate napovednik (trailer) za tekmovanje:

http://www.youtube.com/watch?v=Sx5vA863TmM

Za vse, ki pa imate tudi Facebook, smo za vas ustvarili posebno stran, na kateri lahko spremljate vse novice, povezane s tekmovanjem:

https://www.facebook.com/events/341759859322286/?ref_dashboard_filter=upcoming

Prijave že potekajo, tako da se prijavite že danes!

Štartnina je simboličnih 5 evrov, vsak pa dobi tudi z registracijo na samem dogodku vrečko z zdravimi prehranskimi izdelki pokroviteljev.

Se vidimo na POTENTIATLONU 2014!

Ostanite močni!

Vaša ekipa društva Potentia 🙂