Pravilnik o zasebnosti

Nazadnje posodobljeno: 31.1.2017

Ta pravilnik zajema, kako Potentia d.o.o. ravna z osebnimi podatki, ki jih podjetje zbira in prejme preko uporabe spletne strani https://www.potentia.si. Osebni podatki so informacije, ki so osebno določljive in niso drugače na voljo javnosti. Ta pravilnik ne velja za vse tiste spletnih strani in/ali družbe, na katere ste lahko preusmerjeni s povezavami preko https://www.potentia.si in ki niso v neposredni lasti ali nadzoru podjetja Potentia d.o.o. Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji iz tega pravilnika o zasebnosti. Če se ne strinjate s pogoji tega pravilnika, potem ne smete uporabljati spletne strani https://www.potentia.si.

Zbiranje osebnih podatkov
Potentia d.o.o. zbira osebne podatke od vas, ko dostopate do spletne strani https://www.potentia.si ali pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca. To vključuje vaše ime in e-poštni naslov. Ko nekdo obišče https://www.potentia.si, uporabljamo storitve tretje osebe (Google Analytics), da zbiramo podatke standardnega internet dnevnika in podatke o vedenjskih vzorcih obiskovalcev. To storimo, da bi ugotovili različne statistike, kot so npr. število obiskovalcev na različnih delih spletnega mesta. Te informacije se obdelujejo le na način, ki ne prepozna nikogar. Potentia d.o.o. ne dovoljuje podjetju Google, da bi izvedel identiteto obiskovalcev naše spletne strani https://www.potentia.si.
Potentia d.o.o. ne posreduje, prodaja ali deli vaših osebnih podatkov z drugimi ljudmi ali drugimi nepovezanimi podjetji in posamezniki brez vašega izrecnega pisnega dovoljenja, razen če je z zakoni Republike Slovenije zahtevano drugače. Vse zbrane informacije o vas pri poslanem sporočilu preko kontaktnega obrazca se hranijo zasebno in zaupno in edino pooblaščeni predstavnik podjetja Potentia d.o.o., ki upravičeno potrebuje dostop do vaših osebnih podatkov, ima omogočen dostop do vaših osebnih podatkov.
Dostop do osebnih podatkov
Kadarkoli lahko zaprosite za potrditev ali Potentia d.o.o. določen osebni podatek o vas obdeluje ali ne.
V katerem koli trenutku lahko naročite popolno podatkovno kopijo vseh osebnih podatkov, ki jih obdelujemo. Vaši podatki bodo dostavljeni v 10 delovnih dneh kot preglednica v obliki Microsoft Excel. Zahtevo lahko posredujete na naslov info@feellikesuperhuman.com.

Popravek osebnih podatkov
Kadar koli lahko brez nepotrebnega odlašanja zahtevate popravek netočnih osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Omejitev obdelave osebnih podatkov
Kadar koli lahko zahtevate da Potentia d.o.o. omeji obdelavo osebnih podatkov, kadar velja eno od sledečega:
d. če izpodbijate točnost osebnih podatkov, v obdobju ko Potentia d.o.o. preverja točnost osebnih podatkov;
e. če je obdelava nezakonita in nasprotujete izbrisu osebnih podatkov in namesto tega omejite njihovo uporabo; ali
f. če Potentia d.o.o. osebnih podatkov za namene obdelave ne potrebuje več, vendar jih potrebujete za vzpostavitev, uveljavljanje ali zaščito pravnih zahtevkov.
Izbris osebnih podatkov
Brez nepotrebnega odlašanja lahko zahtevate izbris osebnih podatkov o vas in Potentia d.o.o. osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbriše, če velja eno od naslednjih:
f. če osebni podatki niso več potrebni za na namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
g. če prekličete soglasje, na katerem temelji obdelava, in če ni drugih pravnih razlogov za obdelavo;
h. če ugovarjate obdelavi, če je obdelava namenjena neposrednemu trženju;
i. če so bili osebni podatki nezakonito obdelani; ali
če je treba osebne podatke izbrisati zaradi izpolnjevanja zakonske obveznosti v pravu EU ali nacionalni zakonodaji. 

Piškotki
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vaš računalnik, ko obiščete posamezno spletno mesto. Potentia d.o.o. uporablja piškotke na spletni strani https://www.potentia.si za štetje obiskovalcev, ogled videov in za socialna omrežja, da vam zagotovi kar najboljšo možno uporabniško izkušnje. Soglasje o delovanju piškotkov je prikazano v spodnji vrstici ob prvem dostopu do naše spletne strani in z nadaljnjo uporabo naše strani sklepamo, da se strinjate z njim. Če želite izvedeti več o piškotkih, obiščite www.aboutcookies.org ali www.allaboutcookies.org.

Povezave do drugih spletnih strani
Ta pravilnik o zasebnosti ne velja za spletne strani, ki so dostopne preko povezav na spletni strani https://www.potentia.si. Svetujemo vam, da preberete pravilnike o zasebnosti na teh drugih spletnih straneh, ko jih obiščete.
Spremembe
Pridržujemo si pravico do posodobitve tega pravilnika kadarkoli in brez predhodnega obvestila.
Kontaktirajte nas
Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku ali zahteve v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da nas kontaktirate na info@potentia.si.