Sporočilo za javnost 06.10.2014

Potentia je žarela v vsem svojem sijaju

V začetku oktobra se je v športnem centru Potentia odvilo edinstveno tekmovanje imenovano Potentiatlon 2014

 

V športnem centru Potentia je 4. oktobra potekalo edinstveno tekmovanje z imenom Potentiatlon 2014, na katerem so se merili različni vidiki moči celega telesa. Tovrstno tekmovanje se je prvič na svetu odvilo ravno v Potentii, zato ni presenetljivo, da je bila udeležba nad vsemi pričakovanji.

Predsednik društva Potentia Luka Gorše razloži: »Morda nekateri mislijo, da so tekmovanja za merjenje moči namenjena le ljudem s “prenapihnjenimi bicepsi in razvitimi trebušnimi mišicami”, vendar to sploh ni tako. Glavna tema tekmovanja je bila tekma proti samemu sebi. Posledično je bil eden izmed pomembnih namenov tekmovanja poudarjanje zdravega in dejavnega načina življenja in še posebno vloge, ki jo pri tem igra moč.«

Poleg merjenja lastnih sposobnosti so bili glavni nameni tekmovanja tudi poskušanje nečesa novega, razvoj in rast, čisti užitek, pridobitev koristnih nagrad in druženje v odlični družbi. Tekmovanje je bilo razdeljeno na žensko in moško kategorijo. Prvi trije tekmovalci oz. tekmovalke v vsaki kategoriji so bili nagrajeni s priznanji, prvi v vsaki kategoriji pa tudi s pokali. Absolutni zmagovalec tekmovanja Žan Jenko je dobil tudi glavno sponzorsko nagrado. Vsi udeleženci pa so dobili koristne in zdrave prehranske nagrade pokroviteljev dogodka.

Gorše še dodaja: »Športni center je med dogodkom zares žarel v vsem svojem sijaju s pozitivno energijo vseh prisotnih. Posebne čestitke gredo absolutnemu zmagovalcu tekmovanja, Žanu. Najlepše pa se zahvaljujemo tudi vsem pokroviteljem, ki so dogodek popestrili s svojimi izdelki ter Občini Medvode za sofinanciranje projekta. Zahvaljujemo se tudi vsem članom društva, ki so predstavljali organizatorje, za izvrstno izpeljan dogodek. Čestitke si zaslužijo tudi vsi, ki so premagali svoj strah, se dogodka udeležili in pokazali veliko mero potenciala, saj je padlo mnogo osebnih rekordov.«

Glede na visoko udeležbo in veliko zanimanje za dogodek lahko pričakujemo, da bo tovrstno tekmovanje v Društvu Potentia postalo tradicionalno!

 

Kontakt za informacije:

tel.: 040 130 134, e-pošta: info@potentia.si, spletna stran: www.potentia.si

Potentiin oddelek za stike z javnostjo

PDF