Sporočilo za javnost 20.03.2014

Vse to je šele začetek

V Potentii praznujejo komaj dvoletno obletnico, a imajo že vrsto dosežkov

 

Društvo Potentia praznuje svojo drugo obletnico, vendar pa je že na mnogih področjih delovanja ter življenjih posameznikov pustilo neizbrisen pečat. Postavili so športni center, že dve leti neprenehoma objavljajo članke na svojem popularnem blogu, posneli so preko 150 videov, izdali več uspešnih knjig ter zgoščenk, omogočili mentorstvo študentom, sodelovali v dobrodelnih projektih, pomagali preko 100 posameznikom doseči osebne ali karierne cilje ter še mnogo drugih stvari.

Predsednik društva Potentia Luka Gorše ob tem dogodku pove: »Dve leti je za našo ekipo v društvu minilo, kot bi trenil z očesom. Nikoli se nismo ozirali nazaj in tudi sedaj se ne. Za tiste, ki jim je všeč, kar delamo smo tukaj. Tisti, ki pa jim ni všeč, kar počnemo, pa predlagam, da odidejo drugam. Zavedamo se, da smo pravzaprav šele na začetku in tudi vedno poskušamo nase gledati kot na popolne začetnike, saj kot pravi misel: »Dokler si zelen, rasteš, ko si zrel, začneš gniti.« Lahko rečem, da vse, kar delamo, delamo s polno strastjo in predanostjo. Nič ni lepšega kot hvaležnost človeka, v katerem zbudiš njegov potencial ali človek, ki zasije z vsem svojim potencialom. Na veliko projektov smo gledali tudi preko igre in zabave. Nikoli se nismo lotili projekta, ki nam ni predstavljal užitka in to verjamem, da je skrivnost vsega uspeha.«

Predsednik je še dodal, da imajo nekatere zelo pogumne, a realno uresničljive načrte. Pri obetih za prihodnost pa je bil zadržan in skrivnosten. Povedal je le, da bodo v prihodnosti v društvu dali večji poudarek na raznovrstnih izdelkih za aktivne posameznike.

Na današnji dan pred natanko dvemi leti je bilo ustanovljeno Društvo Potentia, v spodnjem videu pa si lahko pogledate, kaj vse so v tem času dosegli.

http://www.youtube.com/watch?v=05ZxcNNLKG4

 

Kontakt za informacije:

tel.: 040 130 134, e-pošta: info@potentia.si, spletna stran: www.potentia.si

Potentiin oddelek za stike z javnostjo

PDF