Sporočilo za javnost 24.06.2016

Mogoče se je počutiti kot superčlovek

Potentia je sedaj tudi v tujini izdala knjigo njihovega trenerja Luka Goršeta, ki je v Sloveniji postala velika uspešnica

 

Enostavno se je v v današnjih časih počutiti slabo. Zelo hitro se lahko ujamemo v zanko navideznega uspeha, ki nam govori, da moramo doseči to in ono v življenju in dokler tega ne dosežemo, ne bomo zadosti dobri, pametni, premožni ipd. In to vztrajno pehanje za navideznim uspehom nas skoraj vedno odnese iz naravnega ravnovesja, v katerem se dobro počutimo in lahko odlično delujemo. Na žalost to dejstvo vedno odkrijemo prepozno in potem potrebujemo veliko časa in truda, da se vrnemo tako s telesom kot umom nazaj v prvotno stanje in pozdravimo bolno telo ter izčrpan um.

Vendar ne rabi biti tako. V Potentii so mnenja, da težki časi ne trajajo, močni ljudje pa in to svojo filozofijo živijo in dokazujejo že vse od svojega nastanka. Njihova osrednja filozofija je zbrana v knjigi Aktivirajte Potentio telesa in uma, ki je v Sloveniji že takoj s prvo izdajo doživela velik uspeh. Preplavila je Slovenijo in povzročila najrazličnejše odzive. Vendar kar je  pomembnejše – pomagala je mnogim ljudem pridobiti odlično počutje in izgled, ki so ju izgubili tekom življenja ali pa ju sploh nikoli niso imeli.

Direktor Potentie in avtor knjige, Luka Gorše, dipl. tren., razloži: »To je za našo organizacijo največji uspeh do sedaj. Knjiga z naslovom Feel like superhuman (Počuti se kot superčlovek) je tokrat že tretja, posodobljena in dopolnjena izdaja knjige, ki je bila v Sloveniji izdana pod naslovom Aktivirajte Potentio telesa in uma. Tokratna izdaja ima dodana nekatera nova poglavja, razširjena vsa ostala in je v angleškem jeziku.« 

Gorše še dodaja, da je iz knjige izvzeto le poglavje receptov, saj se v ta namen pripravlja popolnoma svoja knjiga. Spletna različica za Kindle bralnik pa bo na voljo v naslednjih nekaj tednih, ko bo pripravljena v ustreznem formatu.

»V Sloveniji smo v pičlih štirih letih naredili veliko pozitivno spremembo na področjih vadbe in prehrane ter na koncu počutja in izgleda ljudi. Vendar tukaj se zgodba ne konča. To je šele nov začetek. Zmoremo in tudi naredili bomo še mnogo. Ogromno je še ljudi, ki jim lahko občutno izboljšamo življenje z našimi izdelki in dejavnostmi. V tujini smo začeli s projektom knjige, vendar imamo tudi še druge projekte, ki jih želimo izpeljati v naslednjih nekaj letih. Bistvo pa je seveda širjenje naše filozofije – filozofije superčloveka, zato vse dejavnosti in izdelke krojimo okoli nje.« še zaključi Gorše.

Knjiga Feel like superhuman je v papirnati obliki na voljo v spletni knjigarni Amazon za samo 11,90 dolarjev, kar znese le nekaj več kot 10 evrov. Uporabljene informacije iz knjige pa vam lahko prihranijo leta trpinčenja in preizkušanja različnih zgrešenih življenjskih navad ter na tisoče evrov nedelujočih izdelkov in neučinkovitih dejavnosti. Če se cenite, vam je vaš čas dragocen in želite najhitrejšo ter hkrati najstabilnejšo pot do vašega cilja povezanega z počutjem ali izgledom, potem je odgovor na dlani. Povezavo do knjige najdete tukaj:

FEEL LIKE SUPERHUMAN

 

Kontakt za informacije:

tel.: 040 130 134, e-pošta: info@potentia.si, spletna stran: www.potentia.si

Potentiin oddelek za stike z javnostjo

PDF