Sporočilo za javnost 28.12.2016

Orodje za superčloveka

Potentiin oddelek za razvoj programske opreme je tokrat presenetil s svetovno novostjo

»Rad bi bolj zdravo in manj stresno živel ter posvetil več časa sebi, pa nimam denarja, časa, trenerja, znanja itd.« je primer stavka, ki ga vse pogosteje slišimo od sorodnikov, prijateljev in znancev. Živimo v vse bolj paradoksnem svetu, kjer vemo več, a znamo manj, delamo bolj, a uživamo redkeje in živimo hitreje, a se včasih zdi, da se premikamo nazaj. Izhoda iz tega začaranega kroga pa nikakor ne najdemo. Iščemo in iščemo, vendar najdemo na čisto vsakem področju informacije, ki si nasprotujejo. Kako naprej?

Odgovor na to vprašanje so začeli v Potentii razvijati pred dobrim letom. In rezultat je aplikacija, ki je svoje ime dobila po istoimenski knjižni uspešnici »Feel like superhuman« (Počuti se kot superčlovek). Vodja oddelka Potentia Apps, Urša Remžgar, univ.dipl.mat. razloži: »Feel like superhuman je aplikacija prihodnosti na področju optimalnega počutja, vrhunske zmogljivosti ter superčloveškega življenjskega sloga nasploh. Je prva in edina aplikacija, ki stremi k temu, da se počutiš in izgledaš kot superčlovek. V naslednjem letu načrtujemo več posodobitev, ki bodo aplikacijo dopolnile tudi z umsko vadbo, motivacijo in prehrano ter jo tako naredile celovito.«

Trenutno je aplikacija na voljo v odprti beta različici, kar pomeni, da je v končni testni fazi. Uraden izzid pa bo doživela z naslednjo posodobitvijo, kjer bo aplikaciji dodano še področje umske vadbe. Na voljo bo že s koncem meseca februarja v prihodnjem letu.

Diplomiran trener in vodja ekipe za vsebino pri aplikaciji Luka Gorše pojasnjuje: »Najprej smo se osredotočili na področje telesne vadbe. V aplikacijo smo dodali naša dobro poznana in uspešna vadbena programa Potentia Physique in Potentia Vitality, v prihodnjem letu pa se jima bo pridružil še program Potentia Power. Po zaključku trenutne vadbene enote, aplikacija samodejno ustvari naslednjo vadbo z vsemi njenimi parametri. Na voljo je tudi prazna predloga, pri kateri se po želji podrobno definira vse značilnosti posamezne vadbene enote. Ali pa se poljubno preoblikuje obstoječe vadbe, za kar najboljšo individualizacijo.«

V Potentii zatrjujejo, da so počutje, zmogljivost in izgled superčloveka mogoči za vsakega posameznika, vendar pa se bo moral o tem prepričati vsak uporabnik zase. Zagotovo pa je ta aplikacija najbližje kar trenutno imamo za doseganje takega življenjskega sloga. Aplikacija že čaka na vas v Googlovi spletni trgovini za aplikacije Google Play. Še ena velikih prednosti aplikacije pa je tudi dejstvo, da je popolnoma brezplačna. V Potentii so nam zatrdili, da bo tako ostalo vsaj še celotno polovico prihodnjega leta. Bolje ne gre, zato izkoristite to priložnost in si jo še danes prenesite na svojo tablico ali telefon. Povezavo do aplikacije najdete tu:

FEEL LIKE SUPERHUMAN

 

Kontakt za informacije:
tel.: 040 130 134, e-pošta: info@potentia.si, spletna stran: www.potentia.si

Potentiin oddelek za stike z javnostjo

PDF