Sporočilo za javnost 29.06.2015

Svoja vrata je odprla tudi Potentia

Konec junija so v Potentii potekali dnevi odprtih vrat

 

V Potentii so 26. in 27. junija potekali dnevi odprtih vrat, tokrat že tretji po vrsti in tudi največji doslej. V njihovem športnem centru se je predstavila večina njihovih oddelkov. Med njimi so bili Potentia Body, Shop, Books in Coffee.

Predsednik društva Potentia in direktor podjetja Potentia d.o.o., Luka Gorše, za ta dogodek pove: »Naše dneve odprtih vrat vsako leto obišče več ljudi in zato smo se želeli letos res potruditi in narediti največje doslej. Predstavili so se skoraj vsi naši oddelki, z izjemo Potentia Mind.«

V okviru Potentia Body so v društvu nudili brezplačno prehransko in vadbeno svetovanje, obiskovalci pa so se lahko preizkusili v vadenju. V okviru tega oddelka so bile na voljo tudi okusne in zdrave nizkohidratne jedi po slavnih Potentia recepturah. V okviru oddelka Shop so bili predstavljeni različni izdelki, ki se jih lahko kupi v njihovi spletni trgovini. Na voljo za branje so bile tudi vse knjige iz njihovega založniškega oddelka Potentia Books. Vsem obiskovalcem, ki so ekipi društva zaupali svoj elektronski naslov, pa so poslali tudi njihove brezplačne elektronske knjižice. Ves čas so vsi obiskovalci lahko uživali in se razgovorili tudi ob odlični kavi Coffee Potentia.

Predsednik še dodaja: »Zelo smo veseli številčnega obiska. Verjetno je to tudi zaradi dejstva, da smo Dneve odprtih vrat prvič naredili tekom dveh dni namesto enega. Vedno večji obisk pa je za nas tudi znak, da delamo v pravilni smeri in da so ljudem všeč naše predstavitve ter izbor prikazanih dejavnosti.«

Dnevi odprtih vrat v Potentii so torej idealna priložnost, da ste priča kakovostni in raznovrstni ponudbi storitev ter izdelkov Društva Potentia in podjetja Potentia d.o.o. Če ste jih letos zamudili ali niste imeli časa, pa se vam to naslednje leto zagotovo ne sme zgoditi, saj glede na trend verjamemo, da bodo še boljši kot letošnji.

 

Kontakt za informacije:

tel.: 040 130 134, e-pošta: info@potentia.si, spletna stran: www.potentia.si

Potentiin oddelek za stike z javnostjo

PDF