Srečno in uspešno leto 2015

Kot vsako leto do sedaj smo bili tudi letos, že tretje leto našega delovanja zelo pridni. Nenehno se trudimo, da bi našim članom ponudili kar največjo kvaliteto in obseg učinkovitih dejavnosti oz. ponudbe tako v fizični obliki kot na spletu. Nekaj naših novosti oz. dosežkov v letošnjem letu si lahko pogledate na spodnjem seznamu:

Veseli in hkrati hvaležni smo za vse ljudi, katerim smo lahko pomagali. Nekateri pravijo: “Nebo je zadnja meja.” Mi pa pravimo povejte to Neil Armstrongu. V tem letu smo dosegli mnogo več od pričakovanega in z enako vztrajnostjo in neutrudno voljo se bomo podali tudi v naslednje leto. Za naslednje leto imamo kar nekaj “norih” idej katere mislim udejaniti. Sledite nam oz. še bolje, postanite del Potentie. Vsako leto smo večji in vse to je šele začetek…

Vsem, ki nam sledite želimo vesel božič in srečno ter še posebej uspešno novo leto 2015. Naj se vam uresničijo vsi cilji, predvsem pa tisti povezani z večjo telesno učinkovitostjo, lepšim izgledom ter seveda odličnim počutjem.

Vse odlično v letu 2015 in ostanite močni!

 

Vaša ekipa društva Potentia 🙂