Superčlovek je pizzo, hamburger in sladoled. Kaj? Nemogoče!

Kaj vse jé superčlovek? Samo najboljšo hrano za optimalno počutje, vrhunsko zmogljivost in najlepši izgled! Torej pizzo, hamburger, piškote in sladoled? Seveda, če so pravilno pripravljeni!

Na slovenski trg prihaja skoraj dve leti zelo težko pričakovana knjiga z naslovom JEJ KOT SUPERČLOVEK: s slastnimi zdravimi preobrazbami mamljivih nezdravih jedi, avtorice Urše Gorše.

Izdana bo s strani našega društva okvirno v sredini meseca septembra letos.

V njej bo predstavljenih 51 inovativnih preobrazb najljubših jedi – z zelo nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov, popolnoma brez glutena in dodanega sladkorja, vendar odličnega okusa. Večina receptov bo namenjena tudi vegetarijancem. Razdeljeni pa bodo na glavne jedi, prigrizke in sladice. Knjiga bo imela visokoresolucijske barvne fotografije in podroben opis izdelave jedi. Naj izdamo, da so pizza, kruh, lazanja, sladoled, piškoti le ene izmed njih.

Maloprodajna cena knjige bo 34,90 evrov. Do konca tega meseca pa jo je mogoče naročiti v predprodaji za le 29,90 evrov. Po izzidu, akcije in popusti na knjigo žal ne bodo možni zaradi Zakona o enotni ceni knjige, zato izkoristite to enkratno ponudbe čim hitreje. Naklada je številčno omejena!

Knjiga predstavlja vse, kar ste si vedno želeli. Jesti zdravo hrano slastnega okusa ter se hkrati odlično počutiti, ne pridobivati na neželjeni teži in biti sit. Knjigo lahko naročite tako, da pošljete svoje podatke na naš e-mail naslov: info@potentia.si.